IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 15 de enero de 2015

2ª JORNADA DE LLIGA BENJAMÍ I 1ª PREBENJAMÍ A CALELLA

El proper dissabte 17 de gener la nostra Escola de Natació estrena les competicions d'aquest nou any 2015 a Calella. Serà amb una nova jornada de lliga on es nedaran diferents proves que serviran per veure les evolucions dels més menuts. Cal recordar la importància que té assistir a les competicions com a element formador dels esportistes (viure experiències, provar coses, conèixer reglament, conèixer adversaris,....) i per un altra part per poder classificar-se per la final territorial on nedaran els millors nedador@s de Catalunya.

Esperem doncs que tinguem una bona jornada i que tots plegats ens ho passem d'allò més bé!

A continuació teniu una nota informativa que el club organitzador ens ha passat i creiem que pot ser del vostre interès:

"Aquest dissabte 17 de gener tenim la competició de prebenjamins i benjamins, i com ja acostuma a ser normal, primer farem les dues proves dels prebenjamins i seguidament la dels benjamins, per tal de no tenir la piscina tant colapsada.
 Farem que entrin només els pares dels prebenjamins a les grades i un cop acabin les dues proves els farem sortir a tots perque entrin els pares dels benjamins. Si us plau parleu amb els vostres pares. Moltes gràcies.
 L’escalfament pels prebenjamins serà de 15:30 a 15:55 i la dels benjamins de 15:55 a 16:25.
La competició començara a les 16:30."

No hay comentarios:

Publicar un comentario