Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 8 de enero de 2015

3ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

Encetem l'activitat competitiva d'aquest nou any 2015 amb la 3ª Jornada de Lliga Catalana Alevina a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Una nova jornada on el nostre Equip Aleví s'haurà de preparar per nedar les proves individuals d'esquena i braça i els relleus de 4x200 metres lliures mixte. Recordem la importància de participar a totes les jornades de lliga i a totes les proves possibles per tal de que la formació de tots els nostres joves esportistes sigui la més completa possible. Al mateix temps aquestes jornades de lliga serveixen per mesurar el nivell del nostre Equip Aleví a nivell Català i hem de sumar punts per estar entre els 12 millors i participar al millor grup de la Copa Catalana.

Serà aquest dissabte 10 de gener a les 16.30 i els nedador@s estan convocats a les 15.15 al CN Mataró.


Esperem que tinguin una gran competició i d'aquesta manera començar aquest nou any amb molt bon peu.

Aprofitem aquesta entrada per informar de que l'experiència de l'STAGE a Puigcerdà ha estat tot un èxit. La valoració dels nostres tècnics ha estat molt positiva i els nanos s'ho han passat d'allò més bé!!! Això ens engresca a continuar buscant activitats per a tots ells i l'any que ve en farem un altre de similars característiques. 

A continuació teniu algunes fotografies que es van fer:
Moltes gràcies a tots i molta sort per aquesta competició!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario