IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 12 de junio de 2015

FINAL DE LA LLIGA CATALANA ABSOLUTA A IGUALADA

El proper dissabte 13 de juny l'Equip Absolut del Centre (amb molts components de l'Equip Júnior) nedarà la Final de la Lliga Catalana Absoluta contra l'Atlètic Barceloneta a Igualada. Un nou format de competició que aquesta temporada s'ha posat en marxa i ha estat molt atractiu. Com a la darrera fase, els clubs competeixen en duels, un contra l'altre a cada prova, i a cadascuna d'aquestes s'obtindrà una puntuació (puntuen 3 nedador@s per club).

El nostre rival pel títol serà l'Atlètic Barceloneta, i de ben segur que ens ho posarà molt difícil. Haurem d'estar molt preparats i anar guanyant els diferents duels, tan en categoria masculina com en la femenina. Sèries amb 8 nedador@s (fins a 4 de cada club) que seran veritables lluites per aconseguir les millors posicions a l'arribada.

Paral·lelament també competiran el CN Igualada i el CN Barcelona pel 3er i 4rt lloc i la competició finalitzarà amb un divertit relleu de 8x50 lliures mixte.

Molta sort a tothom i esperem poder guanyar aquesta primera edició de la Lliga Catalana.



COM ARRIBAR AL CN IGUALADA (Direcció correcta i actualitzada)

No hay comentarios:

Publicar un comentario