Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 3 de junio de 2015

TROFEU D'ESTIU AL MEDITERRANI I TROFEU FIRES AL CN MATARÓ

El proper dissabte 6 de juny nedador@s de l'equip Infantil, Júnior i Absolut nedaran al CE Mediterrani el Trofeu d'Estiu que organitzen a la seva piscina de 50 metres al c/Begur. Una competició per mantenir les sensacions competitives i continuar treballant per la recta final de  la temporada que ja la tenim aquí. 

Només es nedarà pel matí i esperem que els nostres nedador@s puguin tenir bones actuacions i que ajudin a encarar la darrera part de la preparació.

Per un altre costat, el diumenge 7 de juny a la tarda (un cop hagi finalitzat el Campionat d'Espanya de Natació Adaptada) tindrà lloc una nova edició del Trofeu Fires al CN Mataró. Nedaran components dels Equips Infantil i Júnior i buscaran els mateixos objectius del Trofeu al CE Mediterrani.

Un cap de setmana de competició per provar coses i demostrar que ens estem preparant de valent per la recta final de la temporada.

Molta sort a tothom!!!No hay comentarios:

Publicar un comentario