IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 1 de julio de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL D'ESTIU A TERRSSA

S'apropen les dates dels darrers Campionats de la temporada 2014-2015 per a totes les categories. El proper divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de juliol serà el torn de l'Equip Infantil que lluitarà durant aquests 3 dies al Campionat de Catalunya Infantil d'estiu a Terrassa.

Fins a 27 nedador@s (13 masculins i 14 femenins) ens representaran en aquest campionat, on esperem que el CN Mataró sigui un dels pioners i pugui lluitar contra els millors clubs de Catalunya. Esperem que les nostres individualitats aconsegueixin batre les seves marques personals, aconseguir mínimes d'Espanya, lluitar per entrar a les finals i fins i tot lluitar per les medalles quan sigui possible.

Tenim un equip potent i és l'hora de demostrar-ho en un campionat que serà molt exigent i els nostres nedador@s han d'estar preparats per saber competir durant 3 dies.

Recordem que el desplaçament d'anada pels matins es farà amb autocar i els nedador@s que es classifiquin per la tarda o nedin els relleus es quedaran a dinar a Terrassa i un cop finalitzada la sessió de la tarda es tornarà en cotxes particulars. Els components de l'equip que no nedin a la tarda, tornaran en autocar a l'acabar la sessió del matí per anar a dinar a casa i descansar per l'endemà.

Molta sort per a tots els components d'aquest súper equip Infantil que tenim i que de ben segur que lluitarà fins a la darrera braçada per defensar els colors del CN Mataró!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario