IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 8 de julio de 2015

CAMPIONATS D'ESPANYA ABSOLUTS I JÚNIORS D'ESTIU A BARCELONA

Del dimecres 8 de juliol al diumenge 12 de juliol es celebren els Campionats d'Espanya Absoluts i Júnior d'estiu a les piscines Bernat Picornell de l'anella olímpica de Barcelona.

El CN Mataró porta un nombrós equip on mirarem d'aconseguir les millors classificacions possibles. Tindrem opcions de medalla (molt difícils totes elles) a les proves de 1500 lliures masculí Absolut (Héctor Ruiz tot i estar preparant el Mundial de Kazan), les proves de Braça femenines Absolutes (Berta Cantó tot i la presència d'alguna nedadora extrangera), 200 Braça femení Júnior (Marina Martínez), proves de Braça masculines Absolutes (Fernando Morillas), 200 papallona masculí Júnior (Guillem Pujol tot i estar preparant el seu Mundial Júnior, no nedarà cap altra prova individual) i qui sap si hi ha alguna sorpresa més amb el 4x200 lliures masculí Absolut.
Cartell oficial del Campionat d'Espanya

Aquestes opcions de medalla al mateix temps són opcions de finals A (que és un magnífic resultat) i esperem poder introduïr més nedador@s en el top 10 de la categoria Absoluta o del seu any en categoria Júnior. Nedador@s com en Martí Penedès i l'Aina Triola podran optar en categoria Absoluta i la Marina Martínez, la Laia Cuello, en Guillem Pujol i en David Chaves en categoria Júnior.

La resta de l'expedició lluitarà per entrar a les finals B (Top 20 absolut), o bé aconseguir millors marques personals a les eliminatòries i pujar posicions a les classificacions finals.

Vistes de les Piscines Bernat Picornell
Es nedaran tots els relleus a la categoria Absoluta (3 femenins i 3 masculins) i 1 relleu femení Júnior (4x100 lliures).

Esperem doncs gaudir d'uns dies de Campionats d'alt nivell on els nostres nedador@s tinguin magnífiques actuacions.

Molta sort a tothom!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario