IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 30 de junio de 2016

ESTUDIAR I ENTRENAR: HANDICAP O AJUDA?

Fa poques hores que se saben les notes de la selectivitat d'enguany. M'ha alegrat moltíssim la notícia que he vist aquest matí on es parlava dels alumnes que han tret les millors notes a Catalunya, ja que l'alumna que l'ha aconseguit és esportista d'elit i compagina els seus entrenaments de judo amb els estudis.


No tothom té la mateixa capacitat per fer-ho, això és evident, però hem d'educar en la direcció de que sí és possible, inculcant valors que els hi serveixen pel dia a dia quan són joves i sobretot que els hi serviran pel dia de demà quan siguin adults.

Tenim pràcticament el 100% d'esportistes del primer equip del CN Mataró (on l'exigència i dedicació a l'entrenament és molt elevada) cursant carreres universitàries, havent-les acabat amb èxit i encara nedant a un altíssim nivell, cursant els estudis de l'ESO i el Batxillerat amb notes brillants, i demostrant dia a dia que amb esforç, sacrifici, organització i l·lusió es pot fer tot i tot molt bé.


Hem d'estar molt orgullosos de tenir fills nedador@s, que s'empapin dels valors que aporta aquest esport, perquè tot el que poden aprendre amb la seva dedicació diària, èxits, fracassos, alegries i decepcions, mai les podran aprendre a les aules ni als llibres. Tenen el millor complement possible a la seva educació ja que com molt bé diu l'alumna amb millor nota de la selectivitat "dedicar-li temps a entrenar el meu esport no és un handicap pels estudis, m'ajuda".

Sempre els hi dic:

1) Teniu dues carreres universitàries, la de la Univeristat específica i la de la Natació.

2) A les 8.00 del matí ja heu fet més que el que faran molts dels vostres amics o companys de classe durant tot el dia.

Per aquests i d'altres motius s'han de sentir molt orgullosos del que fan i els hem d'animar i ajudar a que ho aconsegueixin.

Us adjunto l'enllaç de l'entrevista.

ENTREVISTA

No hay comentarios:

Publicar un comentario