IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 5 de julio de 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D'ESTIU

Des del dimarts 5 al dijous 7 de juliol el nostre Equip Aleví participarà als Campionats de Catalunya Alevins d'estiu a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona. És el moment de demostrar les habilitats apreses durant tota la temporada en un Campionat on la rivalitat serà màxima. Serà important doncs, nedar molt bé les diferents proves i intentar estar el més amunt possible del rànquing i aconseguir millores personals.

Cartell oficial del Campionat

Per un altre costat, volem que aquests joves nedador@s aprenguin a ser competitius durant un campionat de 3 dies, per tant, hauran de menjar i hidratar-se molt bé, descansar per les nits a casa i recuperar després de les proves a la piscina de relaxació.

Recordem que és un Campionat amb sessions de matí i de tarda i que es quedaran a dinar a Barcelona. Els desplaçaments es faran amb autocar.

Molta sort a tots ells i a gaudir d'un gran Campionat amb els vostres companys de club i amb els adversaris de la resta de clubs de Catalunya!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario