IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 21 de julio de 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR "OPEN" I TROFEU CATALÀ DE TROFEUS DE MATARÓ "TROFEU JOSEP MONS"

Un any més arriba el final de temporada i tenim la possibilitat de veure natació de nivell a les nostres instal·lacions del CN Mataró. A partir del divendres 22 al diumenge 24 de juliol es celebren els Campionats de Catalunya júnior "open" i Trofeu Josep Mons, corresponent al Circuit Català de Trofeus. Una competició on conviuran nedador@s júniors i absoluts que lluitaran de valent pels matins per optar a les finals de la tarda.

Cartell oficial de la competició

Aquest any és el 25è aniversari del Trofeu i volem que tingui una mica més de ressò. Les finals es retransmetran per la Xarxa de televisions de Catalunya (Canal 159 Movistar TV) i també per canals locals a la TDT, hi haurà un premi econòmic especial pel millor nedador@ del circuit i el millor nedador@ local del CN Mataró, tindrem música animada pels escalfaments, per les finals (triada pels propis nedador@s que nedaran la final) i un corner coffee pels entrenador@s i delegats per poder gaudir d'un petit refrigeri durant les finals de la tarda i poder petar la xerrada i intercanviar opinions.

El CN Mataró afronta aquest campionat amb moltíssimes il·lusions i tots els nostres nedador@s estan preparats per lluitar fins al màxim en cadascuna de les proves que nedaran.

Ara només queda començar i gaudir de tres dies de competició per intentar finalitzar la temporada amb molt bones sensacions.

Molta sort a tothom!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario