IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 10 de abril de 2017

DEMANA LA TEVA SAMARRETA I/O EL TEU CASQUET PER LA COPA D'ESPANYA



Els propers 5, 6 i 7 de maig l'Equip Masculí i l'Equip Femení de Natació del CN Mataró competiran a la Copa d'Espanya de Clubs. Una competició que té un atractiu especial, on es viuran situacions molt emocionants a cada prova. Una competició on tots els nedador@s participants són molt importants, ja que tots sumen punts a cada prova per un objectiu final. Aconseguiran l'èxit els equips que més puntuació aconsegueixin a la classificació final.


Dos nedador@s per prova, puntuacions segons l'ordre d'arribada, els dos primers equips classificats pugen de categoria per la temporada vinent i els dos últims perden la categoria, 8 equips a primera divisió nacional (Equip Femení) i 12 equips a segona divisió (Equip Masculí), etc.


Disseny de la samarreta 2017


Un dels principals objectius és aconseguir l'ascens de categoria tant en masculí com en femení. Les noies porten un parell de temporades a les portes de l'ascens a la divisió d'honor i els nois han de recuperar la categoria ( divisió) que van perdre la temporada passada.

L'Equip femení competirà a la ciutat asturiana de Gijón i l'Equip masculí a la nostra piscina olímpica del CN Mataró. Tenim una molt bona oportunitat per portar aquesta impressionant competició a casa nostra, on volem que tots els nostres joves nedador@s la visquin animant als seus companys del Primer Equip. Evidentment també volem que tot el conjunt de pares que formeu la gran família del CN Mataró estigueu a la graderia acompanyant als vostres fills i gaudint de la competició.

Tenim pensades una sèrie d'accions per tal de fer d'aquesta competició una fita especial. Tradicionalment, els equips participants en la Copa sempre s'han preparat una samarreta commemorativa per l'ocasió, i aquest any no serà menys. Els nostres nedador@s la portaran durant la competició i volem que la pugui portar la màxima de gent possible (nedador@s categories inferiors, pares i mares, públic en general, etc.) i d'aquesta manera ambientar la piscina amb els nostres colors i recolzar a l'equip en tot moment.

Paral·lelament a la samarreta també s'està preparant un casquet per la competició. Tenim pensat fabricar més dels necessaris per competir i d'aquesta manera que el pugui comprar tot aquell que li agradi. Prepararem pancartes entre tots, cants per animar als nostres nedador@s, corner coffee pels entrenadors durant la competició tal com vàrem fer als darrers Campionats de Catalunya i tantes felicitacions va rebre, etc.

És per aquest motiu que us passem la següent circular perquè ens digueu si voleu comprar la samarreta i/o el casquet per aquesta fita tan important. Un cop rebudes totes les vostres respostes, procedirem a fabricar-les per poder-les tenir a punt per l'ocasió.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i prepareu-vos per viure una competició de natació inigualable durant els 3 dies!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario