IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 6 de abril de 2017

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT OPEN A PONTEVEDRA

Del dissabte 8 al dimarts 11 d'abril se celebren els Campionats d'Espanya Absoluts Open a la ciutat gallega de Pontevedra. Un campionat especial, ja que una de les seves finalitats és aconseguir les mínimes per poder participar en competicions internacionals. Poder optar a aquestes mínimes és molt difícil (només a l'abast de molt pocs nedador@s), però és interessant poder estar competint amb ells i saber que podem estar entre els millors.


Berta Cantó

Els nostres representants seran la Berta Cantó i en Guillem Pujol. Per un costat tenim a la Berta, lluny de poder aconseguir les duríssimes mínimes pel mundial de Budapest però que està demostrant que per davant d'ella només està l'Olímpica Jèssica Vall. A part de la Jèssica, veurem a quina alçada està una altra gran rival com la Marina Garcia del Mediterrani que entrena als Estats Units. La Berta haurà d'estar a les 3 finals A (50B100B i 200B) i lluitar per superar les seves millors marques personals i estar el més a prop d'aquestes dues nedadores mundialistes.


Guillem Pujol


Per un altre costat tenim en Guillem Pujol que nedarà 5 proves de lliures (100, 200, 400, 800 i 1500). En Guillem ja ha complert els requisits en piscina per poder participar en els propers mundials d'aigües obertes. Li demanaven una marca mínima en 5000 m i una marca mínima en 1500 m i ja les ha rebaixat. Els objectius d'en Guillem per aquest campionat són, per un costat poder nedar les màximes finals possibles per poder competir amb els millors nedador@s estatals i per un altre costat, continuar millorant els seus registres en les diferents proves que nedarà (sobretot en el 400, 800 i 1500).

Esperem doncs poder gaudir d'un gran Campionat d'Espanya les finals del qual seran retransmeses per streaming pel web de la RFEN i s'està negociant perquè també cobreixi el campionat el canal de Teledeporte.

Molta sort a tots dos!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario