IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

sábado, 13 de mayo de 2017

REUNIÓ INFORMATIVA DEL CAMPUS D'ESTIU 2017

Estem enllestint els preparatius per posar en marxa una nova edició del nostre Campus d'estiu de la Secció de Natació. Tot i les noves normatives que ens marquen des de la Generalitat de Catalunya, tornarem a oferir un Campus molt competent on intentarem arribar a les diferents necessitats que teniu a les diferents famílies. 



Ja sabeu que la nostra filosofia és que puguin participar el màxim de nens i nenes dels diferents equips de l'Escola de Natació i de l'Equip Aleví per poder continuar amb la feina feta durant tots els mesos anteriors de la temporada. 


És per aquest motiu que considerem molt important poder seguir amb els entrenaments de Natació fins que finalitzi la temporada, requisit indispensable per seguir les programacions establertes i evolucionar de grup a grup sense mancances futures.


El ideal és poder fer el Campus complet amb les sessions d'entrenament incloses, i en el cas que algú triï una altra opció, serà molt important que pugui venir a la tarda a continuar amb la programació dels entrenaments de la temporada, ja que els equips de l'Escola i Alevins l'acabaran durant la tercera setmana de juliol.


Us convoquem doncs a una reunió informativa el divendres 19 de maig a les 19.30 a la Sala Polivalent del CN Mataró.

A continuació hi trobareu una nota informativa.



Moltes gràcies per la vostra atenció!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario