IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 24 de mayo de 2017

COPA CATALANA ABSOLUTA AL CN BARCELONA

El dissabte 27 a la tarda i el diumenge 28 de maig al matí, el nostre Equip Absolut participarà en la Copa Catalana de Clubs de primera divisió al CN Barcelona. Competirà contra els 10 millors clubs de Catalunya i intentarà classificar-se el més a munt possible de la classificació final.

Equip Absolut i Júnior

El format de competició és semblant al de la Copa d'Espanya. Dos nedador@s per prova, i se sumaran totes les puntuacions per treure les classificacions finals. Hi haurà una classificació masculina, una femenina i finalment la global que serà el sumatori de les dues anteriors.

Tot i que tindrem alguna baixa sensible al nostre Equip masculí (en Guillem Pujol està convocat amb la RFEN a Sierra Nevada), lluitarem amb la resta de components del nostre Equip i demostrarem que en competicions d'Equip ens superem.

Esperem poder gaudir d'una competició emocionant i lluitar per una de les places de més a munt de la classificació. Sabadell, Sant Andreu i Terrassa són equips superiors, però haurem de lluitar amb Mediterrani i Barcelona per la 4ª, 5ª i 6ª posició.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA ABSOLUTA

No hay comentarios:

Publicar un comentario