IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 1 de junio de 2017

COPA CATALANA ALEVINA I INFANTIL AL C.E. MEDITERRANI

El dissabte 3 i el diumenge 4 de juny els nostres Equips Aleví i Infantil participaran a la final de la Copa Catalana a les instal·lacions del C.E. Mediterrani. Una competició molt maca on veurem el potencial dels nostres equips de base lluitant contra els 12 millors equips de Catalunya.

Equip Aleví del CN Mataró

A part que els nostres nedador@s han d'aprendre a competir en aquestes competicions per equips, busquem també aconseguir una bona classificació i poder estar entre els 5 millors equips de Catalunya en les dues categories.

El dissabte 3 de juny serà el torn de l'Equip Aleví, que nedarà en dues sessions (matí i tarda) i es quedaran a dinar a Barcelona. El diumenge 4 de juny serà el torn del nostre Equip Infantil, que també nedarà en dues sessions (matí i tarda) i també es quedarà a dinar a Barcelona.

Equip Infantil del CN Mataró

És una competició on el reglament ens limita molt la participació dels nostres nedador@s, per tant hi haurà nedador@s que no estan convocats.

Esperem poder aconseguir tots els objectius plantejats i sobretot gaudir moltíssim d'aquesta competició per Equips tan emocionant!!!

Molta sort a tothom!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario