IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 25 de mayo de 2018

SEMIFINAL I FINAL DE LA COPA CATALANA ABSOLUTA AL CN L'HOSPITALET

El dissabte 26 de maig, el Primer Equip de Natació competirà a la semifinal (matí) i posteriorment a la final (tarda) de la Copa Catalana Absoluta al CN L'Hospitalet. Després de la primera part de la semifinal que es va nedar el passat abril al CE Mediterrani, estem molt ben classificats en 2ª posició de la primera semifinal (es classifiquen els 3 primers de cada semifinal).

Per tant, al matí ens assegurarem la classificació de la final i a la tarda competirem per intentar estar el més a munt possible de la classificació lluitant amb els clubs més forts de Catalunya.

Un format diferent però atractiu, que li dóna un bon ritme a la competició i fa que el nedador i l'espectador estiguin tota la competició pendents del que succeeix a cada prova.

Un moment de temporada amb un nivell de càrrega important però els nostres nedador@s es troben preparats per donar guerra.

Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario