IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 7 de junio de 2018

FINAL TERRITORIAL BENJAMINA I PREBNJAMINA AL CN SANT ANDREU

Del divendres 8 al diumenge 10 de juny els nostres Equips Benjamí i Prebenjamí participaran a la Final Territorial al CN Sant Andreu. Una competició molt maca on tots aquells que s'hagin classificat tindran l'oportunitat de competir contra els millors nedador@s de Catalunya.

Cartell de la competició

Com molt bé sabeu s'han d'haver superat una sèrie de criteris per poder participar en aquesta Final (nedar les competicions de lliga, aconseguir una bona suma de temps i superar la prova de nivell). Hi ha casos que no han superat algun dels criteris i els hem d'animar a fer que continuïn treballant per aconseguir-los en temporades vinents, però entenem que per alguns és part del procés i que de mica en mica es vagin aconseguint.

Un sistema de competició interessant on els nostres nedador@s hauran d'estar molt atents i concentrats per intentar passar les diferents fases de classificació.

Esperem que podeu gaudir d'aquesta competició tan divertida i que l'experiència sigui molt positiva.

Molta sort a tothom!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario