IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 12 de junio de 2018

FINAL DE RELLEUS A REUS PLOMS

Un cop realitzada la Final Territorial individual, és el torn de la Final de Relleus per Equips. Serà el dissabte 16 de juny al CN Reus Ploms i tindrem una molt bona representació del CN Mataró.

Una competició molt maca on l'objectiu principal serà compartir amb la resta de companys i nedar diferents relleus amb diferents composicions. No ens hem d'oblidar que estem competint i el resultat és quelcom relativament important, però en aquestes edats mai passarà per sobre de l'experiència ni  del fet de saber compartir amb la resta de nedador@s del nostre equip, independentment de qui tinguis al teu costat, valors que volem transmetre en aquesta etapa i que considerem que són vitals pels joves nedador@s.

Per tant, creiem que estem molt ben preparats per gaudir d'una jornada de natació molt maca i ara només queda preparar-se el banyador, les ulleres, el casquet i a l'aigua!!!

Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario