IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 9 de diciembre de 2010

2ª Jornada Benjamí i 1ª Jornada Prebenjamí de Lliga Catalana

Aquest dissabte 11 de Desembre la nostra Escola de Natació es posa a prova a les instal·lacions del CN Granollers. Els més menuts (equip Prebenjamí) s'estrenen amb la primera jornada de lliga Catalana on nedaran 25 esquena i relleus 4x25 d'esquena. Cal recordar que són competicions classificatòries per les finals de relleus, però el que és més important i realment valorem és que els joves nedadors visquin noves experiències amb aquestes competicions (nerviosisme, competitivitat, companyerisme, aprenentatge de sortides i viratges, domini de les técniques dels quatre esils,...).
L'equip Benjamí ja porta una mica de rodatge de la temporada anterior i per a ells ja no és una cosa nova, ja saben que són les competicions, però encara tenen un "univers" de coses per aprendre cada cop que s'exposen al xiulet dels àrbitres. Trobareu les proves que neden segons l'edat a la convocatòria següent:

http://www.scribd.com/doc/44962611


Marxarem tots junts del CN Mataró amb autocar a les 13.45 per preparar l'escalfament i l'hora d'inici de la competició serà a les 15.30. L'equip Prebenjamí podrà marxar amb cotxes particulars un cop hagin nedat les seves proves i l'equip Benjamí tornarà tot junt amb autocar un cop hagi acabat la competició.

Ànims per a tothom i molta sort pels que s'estrenen!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario