IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 14 de diciembre de 2010

Trofeu Cap d'Any a Sabadell

El proper dissabte dia 18 de Desembre l'equip Absolut i part de l'equip Infantil aniran a competir a Sabadell per tancar aquest any 2010 competitiu. Pel que fa als absoluts intentaran nedar al seu màxim nivell ja que han teballat per aguantar l'estat de forma assolit fa dues setmanes pels campionats d'Espanya i d'aquesta forma donar per tancat el primer cicle de la temporada. Per un altre costat els joves nedadors de l'equip Infantil nedaran per apropar-se al màxim, o bé, aconseguir les marques mínimes per poder participar als campionats d'Espanya i d'aquesta manera continuar amb el seu treball de progressió que estan realitzant per poder passar a la següent etapa.

La competició es divideix en sessió de matí i sessió de tarda i vindrem a dinar a casa. La gran part del grup nedarà matí i tarda, i d'altres només una sessió. Mireu bé on us toca nedar per tal de saber exactament les hores de sortida per anar a Sabadell.

http://www.scribd.com/doc/45254124

Molta sort per aquest dissabte i recordeu: " Si voleu quelcom heu de lluitar i anar a buscar-ho"

No hay comentarios:

Publicar un comentario