IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 1 de febrero de 2011

3ª Jornada Swim Cup a Manresa

El proper dissabte 3 de Febrer, una trentena de nedador@s dels equips Absolut, Júnior i Infantil del Centre es desplaçaran a Manresa per competir a la 3ª Jornada de la Swim Cup. Els objectius són molt diversos, uns lluitaran per aconseguir mínimes pels Campionats d'Espanya Júnior, altres per continuar amb la seva formació i nedant diverses proves, i els més grans utilitzaran aquesta competició com a preparació per a les competicions principals dels propers mesos.

Independentment dels objectius individuals, no cal dir que tots els nostres nedadors es proposaran batre les seves marques, o bé, apropar-se al màxim ja que la majoria arriben en un moment de càrrega d'entrenament força elevat.

El desplaçament es farà amb autocar i la sortida serà a les 13.30. Demanem que tothom respecti l'hora de sortida i un cop finalitzada la competició i amb els "Croissants de Can Cucurella" a la motxila tornem tots junts i puntuals amb Autocar cap a Mataró.

Com arribar
http://www.cnmanresa.com/cat/pagina/normal/localitzacio


Convocatòria
http://www.scribd.com/doc/47959544


Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario