IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 11 de abril de 2011

5ª Jornada de lliga Aleví i 6ª Infantil

El proper diumenge 17 d'Abril es nedarà la 5ª Jornada de lliga Catalana Aleví i la 6ª Infantil a les nostres instal·lacions del Centre Natació Mataró (piscina 25m). La competició començarà a les 10:00 del matí i els nostres nedador@s estan convocats per a les 8:45.

Aquesta competició posarà a prova la resistència aeròbica dels nostres alevins, així com la duresa mental per poder afrontar qualsevol tipus de prova i distància. Han de plantejar-se la prova sense por i sabent que és un dels objectius principals per a la següent etapa d'entrenament, ja que és un indicador de bon estat de forma (entrenament diari), també es veu la qualitat tècnica durant la prova (aprenentatge i manteniment de les accions tècniques) i la capacitat de plantejar la prova i aguantar el ritme constant (aprenentatge del ritme i capacitat de patiment).
També es nedaran relleus de 4x100estils per completar la jornada, on esperem que s'assoleixin els objectius proposats pels nostres entrenadors Roger Cruañas i Jordi Cristià.

Les proves de la categoria Infantil són més diverses, on aparèixen proves de fons, proves d'estils i proves de 100. L'equip d'en Parra i la Maria s'haurà de repartir per nedar les diferents proves i intentar aconseguir bones puntuacions per continuar en els llocs més alts de la classificació per equips.

Convocatòria Aleví
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MmVkMTUxZDUtNDM0Yi00YjAwLTg0YmQtMDQ4ZmE4MjlkNmE2&hl=en

Convocatòria Infantil
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1OTExZmI4MjUtYWFkYy00ZTllLThkNTAtZjhjZDk1YTZiNjUz&hl=en


Molta sort!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario