IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 12 de abril de 2011

Convocatòria del Circuit Català (Trofeu Sant Jordi)

El proper dissabte 16 d'Abril es nedarà a les instal·lacions del carrer Begur del C.E.Mediterrani una nova jornada del Circuit Català de Trofeus. Es nedarà el calendari de proves complert, el programa A pel matí i el programa B per la tarda.

Després de 15 dies molt intensos amb el Campionat Open i la Copa d'Espanya de Clubs, afrontem aquest circuit amb objectius una mica diversos. Per un costat provarem proves principals amb alguns nedadors per poder lluitar per les primeres posicions i a veure si són capaços d'allargar aquest estat de forma tan bó que han assolit en les darreres setmanes. Per un altre costat, provarem proves diferents a les habituals per regenerar a nivell psicol·lògic, sobretot a aquells nedadors que porten moltes actuacions a les mateixes proves en les darreres competicions.

Cada competició té el seu valor i la seva importància, però mai hem d'oblidar que és una nova possibilitat per provar coses noves i millorar en diferents aspectes.

Comencem la temporada d'estiu on la piscina de 50 metres passa a ser la protagonista. Preparem-nos bé, que aquest estiu els Campionats d'Espanya Absoluts es fan a casa!!!

Ànims, molta força i a tope per aquest dissabte!!!

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1ZTYzMjgzMzctMWRhNy00YWIzLTk3YzktNTRlM2Q2MDM4ZWNj&hl=en

No hay comentarios:

Publicar un comentario