IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 14 de junio de 2011

Campionat d'Espanya i de Catalunya de llarga distància a Castelldefels

L'Helena Torné i l'Antonio Roldan seran els valents que ens representaran als Campionats d'Espanya de llarga distància a Castelldefels. Es nedaran les proves de 3000 metres, 5000 metres i 10.000 metres, però els nostres nedadors nedaran els 5000 metres.

L'Helena lluitarà per estar entre les millors en categoria Júnior i d'aquesta manera poder optar per una plaça pel Campionat d'Europa el proper Agost a Navia (Astúries). L'Antonio tindrà una dura competència en categoria Absoluta, on lluitarà amb tots els especialistes de la disciplina per primer cop i esperem que faci valer la seva experiència en el món de la Triatló i nedar amb el grup capdavanter.

Els 5km es nedaran el diumenge 19 de juny pel matí al Canal Olímpic de Castelldefels, l'Helena sortirà a les 10:20 i l'Antonio a les 11:45, els hi espera una hora de lluita, concentració i duresa mental, aspectes vitals per poder participar en aquest tipus de proves.

Ànims!!! Ho podeu fer molt bé!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario