IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 27 de junio de 2011

Campionats de Catalunya Absolut Jove i Júnior d'Estiu

Els propers divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de Juliol es neden els Campionats de Catalunya d'Estiu per a les categories Absolut Jove i Júnior a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.

El format de la competició és basa en sèries eliminatòries pel matí i sèries finals per la tarda per totes les proves de 50, 100 i 200 estils. La resta de proves es competiran en contrarrellotge: 200P, 200E, 200B, 200LL, 400LL, 400EI, 800LL, 1500LL, algunes pel matí i d'altres per la tarda.

El nostre equip va preparat per classificar-se per a les finals i sobretot per intentar guanyar alguna prova o pujar al podi, ja sigui en proves individuals com en proves de relleus. Tot i no estar encarant els entrenaments cap a aquesta competició com a objectiu principal (els CESP d'Estiu ens esperen), no descartem bones actuacions dels nostres nedadors ja que estan seguint el programa d'entrenament sense cap tipus de problema i s'estan preparant per batre els seus registres.

Ànims per tothom! És un campionat molt maco per competir!

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MWI0ZDAxZmYtOWNmNS00OTUyLTg5ODktNDhlMWM0MzZkMDRk&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario