Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 7 de junio de 2011

Final de Relleus a Reus

El proper dissabte 11 de Juny a les instal·lacions del C.N.Reus Ploms, el nostres joves nedador@s dels equips prebenjamins, benjamins i primer any d'alevins, participaran a la gran festa dels relleus amb els millors clubs de Catalunya.

Amb aquesta competició volem que els joves nedador@s aprenguin de l'experiència, posin en pràctica les seves evolucions dels entrenaments, coneguin a nedadors d'altres clubs, animin a tots els seus companys i sobretot que passin un dia tots plegats gaudint de la competició i sobretot de la natació. Els que neden més, els que neden menys, el que salta primer i el que salta l'últim, tots són importants, tots sou importants.

Cal recordar que no volem campions prematurs, en aquesta categoria ho important no serà guanyar, ho important serà que passem un bon dia a Reus fent les coses ben fetes i que al viatge de tornada tots estiguem contents, sobretot els menuts. El guanyar no ha de ser una finalitat en aquestes categories, en tot cas serà una conseqüència.

No dubtem de la col·laboració de tots els pares que hi aniran a Reus, on us volem veure animar abans, durant i després de que nedin els vostres fills, independentment del resultat obtingut.

Molta sort i a passar-ho bé a Reus!!!

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MzRkN2EwMGMtZTg4Yy00YzEyLTllMTEtNDlhMDJmOThmMjY4&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario