IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 14 de octubre de 2011

Concentracions de la FCN de seguiment per a categoria Infantil

Desde la FCN proposen una sèrie de concentracions d'un dia per a nedadors de categoria infantil que consideren que han de tenir un seguiment degut al nivell que han anat demostrant a les darreres temporades.

En aquest inici de temporada tenim seleccionats a tres nedadors del CN Mataró i aquests són: en Martí Penedès, l'Ignasi Bellavista i la Maria Díez. Gràcies al seu esforç i dedicació i sobretot a la feina ben feta dels entrenadors que formen part de l'estructura tècnica de la formació del CN Mataró, aquests nedadors tenen l'oportunitat d'anar al CAR de Sant Cugat a gaudir d'unes sessions d'entrenament amb els millors nedadors de Catalunya i aprendre de l'experiència.

Animem i felicitem a aquests nedadors per aquestes convocatòries, i esperem que en un futur puguin anar més, que de ben segur, amb una mica d'esforç, dedicació i perseverància ho aconseguiran.

A continuació us adjuntem els enllaços d'aquestes convocatòries:

Martí Penedès
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1M2Y4M2Y3ZTktMTYxNS00ZDBhLWIzYjgtYzJiNzg5YWYwY2I4&hl=en_US

Ignasi Bellavista i Maria Díez
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NWQ3MDc5YmQtMzdlMC00NTYzLThiNjAtMTdkOWU2ZjZiMDlj&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario