Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 17 de octubre de 2011

Fons i Estils Aleví i Jornada de lliga Infantil a Badalona

El proper cap de setmana s'estrena la categoria Aleví pel que fa a les competicions d'aquesta nova temporada. Al mateix temps la categoria infantil es prepara per la segona jornada de lliga catalana, ja que l'anterior competició de fons i estils, va ser la primera jornada de lliga on es puntuava a nivell de club.

Serà a les instal·lacions del CN Badalona en jornades de dissabte tarda i diumenge matí. El desplaçament es farà en autobús i la sortida serà desde el CN Mataró a les 14.30 el dissabte i a les 8.30 el diumenge.

Recordem que la categoria aleví ha de nedar les proves de fons (400Lliures) i estils(200estils), proves molt importants per la correcta evolució d'aquests joves nedadors i que seran classificatòries pels Campionats de Catalunya d'hivern.

Molta sort per a tots!!!


Convocatòria Infantil
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MTA1MDFlMTYtYzMyZi00NWZlLWFjYTctZDhlZDkwNzM1YTZm&hl=en_US

Convocatoria Aleví
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NmUwNGFkMmYtYWIxMi00MmUxLWJlNWUtYjFjYTg3YWIzYzJj&hl=en_USNo hay comentarios:

Publicar un comentario