IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 9 de noviembre de 2011

2ª Jornada del Circuit Català de Trofeus

Després de la primera jornada del Circuit Català celebrada al CN Sant Andreu amb resultats molt satisfactoris, és l'hora de preparar-se per a la segona jornada que es nedarà a les instal·lacions del CE Mediterrani del carrer Regente Mendieta.

Continuem amb la preparació de les principals proves per els absoluts que aniran als Campionats d'Espanya al desembre, i els més joves nedaran diferents proves per continuar amb la seva preparació més general i conèixer mica en mica les competicions que es trobaran a partir d'ara.

De l'anterior jornada destacaríem moltes proves nedades per diferents nedadors, però volem destacar els rècords de Mataró que va fer la Xenia Vilariño a les proves de 400L (4.22.17) i 800L (8.52.63), anteriors d'Adriana Roca 400L (4.23.08) i d'Elena Martínez 800L (8.56.85). Moltes felicitats i a continuar millorant aquests rècords!!!

Molta sort per a tothom!!!

Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1MDVmMzdkNTktYTkzMi00ZDAwLTg0NTQtMTM0ZWRlNjJkYTA3

No hay comentarios:

Publicar un comentario