IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 29 de noviembre de 2011

Nova Jornada de lliga Benjamí i estrena dels Pre Benjamins

El proper dissabte 3 de desembre a les instal·lacions del CN Calella es celebra la 2ª Jornada de lliga Catalana de la categoria Benjamí i la 1ª Jornada de la categoria Pre Benjamí. Competicions que ens serveixen per veure les evolucions dels més menuts, per si van assimilant els continguts i aprenentatges treballats en els entrenaments. Recordem que en aquestes edats valorem molt més els aspectes qualitatius que els quantitatius, per tant, la posició i el temps realitzat passen a ser secundaris. Prioritzem l'aprenentatge de les tècniques, l'actitud envers la competició, el control dels nervis i l'ansietat que acostumen a tenir en aquestes edats, el companyerisme, etc.... i sobretot, que s'ho passin bé amb aquesta nova experiència de la competició.

No tothom és capaç de possar-se un banyador per competir, enfilar-se sobre un saltador quan tothom t'està mirant, desde la figura del seriós àrbitre que intimida bastant, passant per la resta d'esportistes i acabant pels pares i familiars que dessitgen que el seu fill sigui el campió.

Animem a la canalla perquè gaudeixin de la competició i sobretot felicitem un cop hagin nedat sigui el resultat que sigui, ja que la Natació és un procés molt llarg i els primers anys han de ser com el que necessiten les embarassades: calma i bons aliments.

El desplaçament es farà amb autocar i la sortida serà a les 14.30 en punt.

A continuació hi trobareu la convocatòria amb les proves que neden i l'ordre de proves de la competició.

Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1YmZmNDRiYTgtYTZiMi00MTFhLWI2Y2UtZGNlYWE1MzU4MGY2


Com arribar al CN Calella
http://www.cncalella.com/onsom.php



 Molta sort per a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario