IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 23 de noviembre de 2011

3ª Jornada de Lliga Infantil a Granollers

El proper dissabte 26 de novembre a les instal·lacions del CN Granollers es celebrarà una nova jornada de lliga infantil. Nova oportunitat pels nostres joves nedadors per millorar els aspectes que estan treballant dia a dia en els entrenaments i pel seguiment que estem fent, van per molt bon camí. Com a tota lliga de clubs, s'haurà de nedar qualsevol tipus de prova per tal de formar a nedadors ho més versàtils possible, i d'aquesta manera continuar puntuant a les diferents proves per mantenir la 4ª posició que han aconseguit a les anteriors jornades.

El desplaçament es farà amb autocar. Preguem el màxim de puntualitat per sortir a l'hora marcada i que es respecti tan el viatge d'anada com el de tornada amb l'autocar.

Molta sort i a competir ben fort!!!

Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1MmEwMmI2YjYtMzI5Ni00ZDUzLWFjNTItNzJkZTI2OGExMjgz

Sèries competició
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NDk1MDE4MmMtZWU2Yi00NjVjLTk5MTgtZGMzMmViNTlkZmIz&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario