IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 15 de julio de 2013

Campionat d'Espanya Júnior d'estiu a València

Els propers 18,19 i 20 de juliol es celebren els Campionats d'Espanya Júnior d'estiu a València. S'apropa el final de temporada i el nostre equip júnior està amb ganes de demostrar tot el que han millorat i lluitar fins als últims metres amb els millors nedador@s de l'estat espanyol.


Cartell oficial del Campionat
Ens maquem principalment l'objectiu de la millora de les marques personals, les quals ens han de portar a nedar les finals. Lluitarem per les "A", i posteriorment per les principals posicions de mèrit que ens poden dur a les medalles, i en altres casos lluitarem per les "B" que ens donaran la possibilitat de tornar a nedar i lluitar per una nova marca personal.


Cal dir que els nostre equip júnior nedarà els 3 relleus masculins i els tres relleus femenins on esperem que puguin tenir un paper destacat i que puguin lluitar per estar entre els millors.


Molta sort a tothom i que tinguem un gran campionat i un millor final de temporada 2012-2013!!!


A continuació hi trobareu la convocatòria amb més informació.



CONVOCATÒRIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario