IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 3 de julio de 2013

Circuit Català Trofeu Mons

El proper dissabte 6 de juliol en jornada de matí i de tarda es celebra un cop més el nostre Trofeu del club "Josep Mons". Al mateix temps és el darrer trofeu del Circuit Català de Trofeus on es decidiran les classificacions finals on el nostre nedador Fernando Morillas encapçala la classificació general masculina a falta de la darrera jornada i lluitarà de valent per ser el campió final.



Part dels nostres nedador@s finalitzaran la seva temporada competitiva amb aquesta competició a casa, on esperem que puguin demostrar la seva competitivitat, menjar-se els seus rivals i lluitar de valent per les posicions capdavanteres.


Altres nedador@s continuaran amb la seva preparació de cara als Campionats d'Espanya de final de temporada, i esperem que puguin continuar amb la bona línia de les darreres competicions, aconseguir noves mínimes i afinar al màxim en la seva preparació.


Animem a tothom a que vingui a veure la competició i animar ben fort els nostres nedador@s, els quals sempre aconsegueixen nedar amb un excel·lent nivell pel fet de ser a casa i sentir-se recolzats pel públic assistent.

Molta sort a tothom i prepareu-vos per una jornada molt emocionant de natació!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario