IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 23 de julio de 2013

Darrers dies de la temporada gaudint de l'aigua

La temporada 2012-2013 ja està arribant a la seva fi, tots els equips de natació ja han deixat d'entrenar i comencen les seves vacances. Els darrers dies els hem dedicat a mantenir una miqueta la forma amb activitats complementàries a la natació i d'aquesta manera anem deixant de manera progressiva l'entrenament específic per entrar en el període transitori on cal descansar i activar tots els mecanismes de recuperació (física i psicològica).


Unes classes d'aiguagym dirigides per la Maria Folgado han fet trontollar la piscina triangular i tots els que han participat han treballat i s'ho han passat molt bé.



Desitgem que passeu molt bones vacances i que torneu per l'inici de la temporada 2013-2014 amb les piles ben carregades, per encetar una nova temporada plena de reptes, il·lusions, objectius i emocions que ens faran vibrar de valent.

Moltes gràcies a tots!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario