IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 17 de diciembre de 2013

CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN

Els propers 20, 21, 22 i 23 de desembre es celebren els Campionats de Catalunya Infantil i Júnior d'hivern a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.

Un any més portem un equip molt nombrós, on tenim molts nedador@s que poden lluitar per entrar a les finals i lluitar per les millor posicions i d'altres que hauran de lluitar molt fort pel matí per poder fer les seves millors marques i estar ho més amunt possible de la classificació.

Tindrem objectius individuals i objectius d'equip, on els nostres equips de relleus han d'estar lluitant entre els millors i les classificacions per punts també hauran d'estar ho més amunt possible.

Pels matins anirem tots junts amb autocar i un cop finalitzades les jornades del matí, els nedador@s no classificats per la tarda i que no nedin relleus tornaran amb l'autocar cap a Mataró. La resta de nedador@s que es classifiquin o que nedin relleus es quedaran a dinar i tornaran al finalitzar la jornada de finals amb cotxes particulars (preguem que si hi ha pares que no poden anar a recollir als seus fills ho comuniquin per gestionar-ho amb la resta de pares i/o entrenadors).

Molta sort a tothom i anem amb molta força cap al Campionat! Força Mataró!!!


RUTA (Can Llong, CN Sabadell).


No hay comentarios:

Publicar un comentario