IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 27 de diciembre de 2013

Excursió al Castell de Burriac

Després d'uns dies en família, menjant escudella, carn d'olla, canelanos, turrons i de tot i més, el Primer Equip de Natació ha continuat els seus entrenaments avuí divendres 27 de desembre ben d'hora.

A les 7.30 saltaven a l'aigua per fer 6400 metres fins les 9.30, per tornar a posar en marxa el cos i començar a cremar els excesos d'aquests dies.


pont
Martí Penedès

La sorpresa ha estat en el segón entrenament, on s'ha canviat la sessió d'aigua per una excursió per la muntanya del prelitoral, més concretament a Cabrera de Mar. Hem pujat al Castell de Burriac i hem fet un descens buscant unes rutes precioses per dintre del bosc on per moments alguns elements del grup s'han quedat endarrerits i podríem dir que perduts i hem hagut d'anar al seu rescat.


Pol Cantó


Júlia Jubany

Francesc Ros

Fernando Morillas

La pujada ha estat a ritme de caminar ràpid, per començar a escalfar el cos i fer pujar les pulsacions. S'havia de posar en marxa el metabolisme per cremar els greixos i la gran part del grup hem trigat 24 minuts fins a arribar al punt més alt del Castell. A mig camí, tres valents (Francesc Ros, Pol Cantó i Clara Rodríguez) s'han aventurat a fer la pujada corrents on les pendents cada cop eren més dures i han arribat entre 2 i 3 minuts abans, excepte la Clara que ho ha vist molt complicat i ha baixat el ritme i ha estat absorbida pel segón grup. Un tercer grup que s'ha quedat endarrera, ha acabat assaltant els murs del Castell perquè no trobaven la porta principal per entrar i ha estat divertit veure com han posat en marxa els seus sentits de l'orientació.

Berta Cantó

Carla Chaves

Aina Triola
Un cop a dalt, gaudint de les vistes i estirant lleument els "mellizos", hem fet les corresponents fotos de grup i del paisatge i cap avall.


La baixada ha estat més suau, buscant la ruta de camins i corriols que ens portaven a superar diferents obstacles i situacions per dintre del frondós bosc.

Clara Rodríguez
Gaudint d'un entorn magnífic per fer activitat física crec que tots plegats hem alliberat toxines i hem respirat aire pur de la natura. 1 hora i 30 minuts d'activitat, on hem recorregut 7 kilòmetres a peu és el resum del nostre especial segón entrenament d'avuí.

La propera setmana farem un altra sortida pel prelitoral maresmenc, una mica més llarga i amb la majoria de trams corrents.
Adriana Roca

Maria Rosiñol

Helena Ruíz

 Demà més!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario