IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 8 de mayo de 2014

COPA D'ESPANYA DE CLUBS 2014

Els propers 9, 10 i 11 de maig els nostres Primers Equips (Femení i Masculí) competiran a la propera Copa d'Espanya de Clubs. Una competició que mesura el potencial del nostre equip a nivell nacional i on lluitarem contra els millors de l'Estat Espanyol.

Per un costat tindrem el nostre Equip Femení lluitant per mantenir la categoria a Divisió d'Honor (Gijón) amb els 8 millors equips espanyols. Tot i tenir baixes importants respecte l'any anterior (que vam quedar 5es) i haver de lluitar contra equips que es reforcen d'una manera dubtosa per aquesta competició, les nostres nedadores competiran fins l'últim alè per aconseguir el nostre objectiu.

Les nostres nedadores seleccionades són les següents:

Berta Cantó
Xenia Vilariño
Clara Rodríguez
Adriana Roca
Aina Triola
Carla Chaves
Berta Triola
Júlia Jubany
Helena Ruíz
Maria Rosiñol
Marina Martínez

Equip Tècnic: Sergi Garcia i Maria Folgado


Per un altre costat el nostre Equip Masculí competirà a Castelló a la Segona Divisió. L'any passat vam estar aprop d'aconseguir l'ascens quedant en quarta posició i aquest any ho tornarem a intentar i no pararem fins que assolim l'ascens de categoria. L'equip està molt preparat i veu moltes opcions d'estar a dalt, ara només cal arribar a Castelló i nedar a un nivell altíssim a totes les proves i demostrar-ho.

Els nostres nedadors seleccionats són els següents:

Adrián González
Fernando Morillas
Héctor Ruíz
Pol Cantó
Eduard Cecília
Francesc Ros
Pol Roca
Ricard Pujol
Martí Penedès
Guillem Pujol
Martí Jiménez

Equip Tècnic: Joan Parra i Roger Cruañas


Molta sort a tothom i esperem que tots plegats poguem gaudir d'aquesta impressionanant competició!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario