IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 26 de mayo de 2014

I CAMPUS ALEVÍ DURANT L'ESTIU 2014

Enguany posem en marxa una nova activitat pels nedador@s de l'equip Aleví durant l'època d'estiu que coincideix amb les vacances escolars. Degut a la demanda que hi ha en aquestes edats per poder fer un Campus i facilitar l'organització de les famílies en aquesta etapa on els vostres fills no van a classes, des de la Direcció Tècnica de la Secció de Natació hem pensat en oferir-vos la possibilitat de poder tenir als vostres fills durant tot el matí amb l'acompanyament dels seus entrenadors i oferir-los a part de l'entrenament de Natació (que ha de ser l'activitat principal i més important), diferents activitats que es faran a les mateixes instal·lacions el Centre Natació Mataró, relacionades amb l'entrenament i els hàbits que volem transmetre als esportistes envers l'esport que estan practicant.

Per tant, hem creat amb l'ajuda dels entrenadors responsables de l'equip Aleví (Roger Cruañas i Andreu Valls) el I Campus de Natació per l'equip Aleví.

Ja vàrem fer la reunió informativa a la sala polivalent i actualment heu rebut un sobre amb els continguts del Campus.

Us deixarem la informació també aquí al Blog perquè pogueu fer les consultes del planning sempre que ho necessiteu.

Per a qualsevol consulta adreceu-vos als entrenadors responsables del grup que us ajudaran molt amablement.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem que sigui tot un èxit, però sobretot que us ajudi a organitzar-vos a nivell familiar durant aquesta època de l'any.



No hay comentarios:

Publicar un comentario