IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 21 de mayo de 2014

FINAL DE LA COPA CATALANA ALEVINA I INFANTIL

El proper dissabte 24 i diumenge 25 de maig els nostres equips Aleví i Infantil competiran amb els millors equips de Catalunya a la Final de la Copa Catalana. Després de diverses jornades on els nostres nedador@s han hagut de lluitar de valent a totes les proves, s'ha aconseguit la classificació per aquesta final i entrar dintre dels 12 millors clubs catalans.

Per un costat tenim a l'equip Aleví que s'ha classificat en 10ª posició i podrà lluitar per aconseguir pujar alguna posició en el rànquing el proper dissabte 24 de maig a les instal·lacions del CN Molins de Rei. La competició es farà en dues sessions (matí i tarda) i es quedaran a dinar a Molins de Rei. 

Cal dir que la classificació per aquesta final l'han aconseguida tots els membres de l'equip que han participat a les diferents jornades de lliga, però ens trobem que degut al reglament de la Final, no hi podran participar tots. Per la qual cosa la majoria de proves seran nedades per nedador@s de l'any gran de la categoria alevina i algunes per nedador@s de l'any petit.

Al mateix temps tenim preparat al nostre gran i nombrós equip Infantil, que el diumenge 25 de maig en el mateix escenari (CN Molins de Rei) i amb un format de competició molt semblant, lluitaran per millorar la gran 5ª posició que van aconseguir amb les jornades de lliga que han nedat durant la temporada. També nedaran en sessions de matí i tarda i es quedaran a nedar a Molins de Rei. Tornem a recordar que degut al reglament no podran participar tots els nedador@s de la categoria infantil i els nostres entrenador@s han hagut de fer una selecció per aquesta competició en concret. El que està clar és que el resultat final serà el de l'equip infantil, amb tots els seus membres que dia rera dia comparteixen entrenaments i competicions.


Molta sort a tothom i esperem gaudir d'un gran cap de setmana de natació en equip, on totes les proves sumaran punts perquè el nom del CN Mataró estigui ho més amunt possible de la classificació. És molt important que els nedador@s visquin aquest tipus de competició ja que quan arribin a categoria Júnior i Absoluta probablement hauran de lluitar per guanyar-se una plaça per participar amb el Primer Equip a la Copa d'Espanya de Clubs.

Seguirem els resultats amb molt d'interès!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario