IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 11 de junio de 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA D'AIGÜES OBERTES A BANYOLES

El proper dissabte 14 i el diumenge 15 de juny es celebra el Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes a l'Estany de Banyoles. Els nostres especialistes l'Héctor Ruíz i l'Adrian González estan preparats per donar guerra, i a part de lluitar pel Campionat d'Espanya buscaran una plaça per poder participar al proper Campionat d'Europa del mes d'agost a Berlín. Hauran de quedar entre els 3 millors classificats i amb un bon nivell de marca perquè la Direcció Tècnica de la RFEN els seleccioni per l'Europeu.

El dissabte nedaran la prova dels 10km on tots els participants nedaran alhora i s'hauran de fer 4 voltes a un circuit de 2,5 km. Una prova molt dura i molt tàctica ja que es podran veure escapats, canvis de ritme, diferents grups i atacs en els darrers metres.

En canvi el diumenge nedaran la prova dels 5km que es nedarà com una contrarrellotge amb una dsitància d'un minut entre cada nedador. Aquí els nedadors nedaran sols i no en grup com a la prova dels 10km i serà molt important pels nedadors saber el ritme que han de dur per poder estar entre els millors. Hauran de fer dues voltes al circuit de 2,5 km.

Esperem passar un cap de setmana emocionant i si és possible aconseguint grans resultats pels nostres nedadors ja que han treballat de valent i van a per totes!!!


Molta sort per a tots dos!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario