IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 6 de junio de 2014

NEDADOR@S DEL CN MATARÓ NEDANT INTERNACIONALMENT AL MARE NOSTRUM

S'apropa una setmana trepidant de natació internacional ben aprop de casa. El circuit Mare Nostrum que cada any s'organitza per aquestes dates està a punt de començar. Ple d'estrelles internacionals com en Ryan Lochte, faran que la competició tingui un nivell impressionant. Una bona oportunitat per veure estrelles mundials aporp de casa i en ocasions competint contra nedador@s del CN Mataró.


La primera jornada es nedarà el dissabte 7 i el diumenge 8 a Mónaco, on en Fernando Morillas hi participarà representant al CN Mataró però hi anirà amb la seva Universitat Nordamericana d'Oklahoma.



La segona jornada es farà a Canet de Roussillon on en Fernando tornarà a repetir participació i la Berta Triola hi anirà amb la Selecció Catalana. En Martí Penedès també va ser seleccionat però degut als exàmens de la selectivitat no podrà participar. Aquesta jornada es nedarà entre setmana i serà el dimecres 11 i el dijous 12 de juny.

La tercera jornada serà el Trofeu Ciutat de Barcelona (CN Sant Andreu) el dissabte 14 i el diumenge 15 de juny i la participació mataronina serà: Fernando Morillas, Martí Penedès, Berta Cantó, Berta Triola i Carla Chaves.

Esperem doncs poder gaudir d'uns dies de molt bona competició.



No hay comentarios:

Publicar un comentario