IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 18 de junio de 2014

CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS D'ESTIU A TERRASSA

El proper divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de juny es celebren els Campionats de Catalunya Infantils d'estiu al CN Terrassa. Una gran representació del CN Mataró (11 nois i 13 noies, 24 en total) competirà per continuar demostrant el gran nivell que han aconseguit aquesta temporada.

S'haurà de lluitar per entrar a les finals i per pujar a les 3 posicions de mèrit del podi. Aconseguir mínimes pels campionats d'Espanya i fer marques personals també seran objectius principals pels representants del CN Mataró.

Els relleus també han de ser un punt fort en aquest campionat pels nostres nedador@s i esperem que puguin millorar les posicions del campionat d'hivern.

Important seguir les directius dels tècnics pel que fa als desplaçaments amb autocar, quedar-se a dinar per les finals i tornar a casa amb cotxes particulars.

Molta sort a tothom i esperem gaudir d'un gran campionat de Catalunya!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario