IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 23 de febrero de 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN A CADIS

És l'hora de que els nostres millors nedador@s infantils i júniors demostrin la seva qualitat en el proper Campionat d'Espanya d'hivern. Serà del proper dijous 26 de febrer al diumenge 1 de març a la localitat andalusa de Cadis. Com molt bé sabeu, les mínimes per accedir a aquest campionat d'hivern són molt més fortes que les del campionat d'estiu ja que la RFEN utilitza aquest campionat com a proves selectives pels campionats internacionals. Per tant, hem d'estar molt contents de la representació que portem i sobretot perquè al campionat d'estiu serà molt superior.

Portem un equip amb diferents objectius. Per un costat tenim en Guillem Pujol que l'any passat ja va aconseguir la participació als Campionats d'Europa júnior i aquest any ho haurà de tornar a fer, classificant-se en proves individuals i en les proves de relleus. Per un altre costat tenim a la Marina Martínez que tot i que és de l'any petit júnior ha de començar a mirar els objectius internacionals i lluitar per ser la millor o estar entre les millors júniors de braça i en estils continuar millorant.

Nedador@s com en David Chaves, en Pau Ruiz, la Carla Feliu, la Claudia Rodrigo i la Berta Cambray nedaran proves individuals per intentar aconseguir les seves millors marques personals i la millor classificació possible dintre de la seva categoria.

I finalment tenim les importantíssimes proves de relleus que realment ens indiquen que aquestes categories tenen molt de potencial i futur. Nedarem fins a 8 relleus on en alguns d'ells tenim veritables opcions d'aconseguir quelcom important. Fins a 6 nedador@s van expressament a nedar només proves de relleus, ja que hem considerat que són de molt valor i creiem que aquesta generació és una bona candidata a ser la nova generació de nedador@s absoluts de nivell. Seran en Joan Masriera, en Xavier Sancho, la Júlia Tomico, en Guillem Teodoro, en Martí Jiménez i en Pablo Martínez els que s'encarregaran de completar les proves de relleus i lluitar per deixar el nom del CN Mataró ho més a munt possible de la classificació.

Molta sort a tothom i esperem poder gaudir d'un grandíssim campionat del tots els nostres representants.


No hay comentarios:

Publicar un comentario