IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 2 de febrero de 2015

COPA CATALANA ABSOLUTA A TERRASSA

El proper diumenge 8 de Febrer el nostre Equip Absolut nedarà la Copa Catalana Absoluta al CN Terrassa. Lluitarem contra els millors clubs de Catalunya i intentarem repetir l'excel·lent resultat que vam aconseguir l'any passat on vam quedar en 2ª posició per darrera del Sant Andreu. Sabadell i Terrassa donaran molta guerra ja que han tingut importants incorporacions aquest any, però tot i tenir la baixa de l'Héctor i l'Adriana per lesió i les d'en Fernando i en Dídac per estar als Estats Units, lluitarem al màxim prova a prova per estar ho més a dalt possible de la classificació.

És una competició on es poden fer canvis de la inscripció inicial, i probablement hi hagin ja que segons el decurs de la mateixa els anirem decidint.

La competició es farà en 2 sessions, on la primera començarà a les 8.30 i la segona a les 12.30. Està previst fer un descans de 2 hores entre sessions per fer un bon esmorzar i recuperar les forces. Un cop finalitzada la competició tothom tornarà cap a casa a dinar.

Esperem doncs que aquesta segona competició preparatòria de l'any ens mostri les evolucions que esperem i mica en mica veure que cada cop estem més aprop de les nostres millors prestacions.

Molta sort per a tot l'equip en aquesta interessant competició!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario