IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 4 de febrero de 2015

TROFEU AL CN PREMIÀ PER IFANTILS-JÚNIORS-ABSOLUTS

El proper dissabte 7 de febrer a les 15.30 de la tarda, el CN Premià organitza un trofeu en piscina de 25 metres on els nostres nedador@s de les categories Infantil, Júnior i Absoluta podran posar en pràctica les seves prestacions a les diferents proves del calendari de competició.

Tot i que estem entrant a la temporada de piscina de 50 metres, sempre va bé mantenir competicions en piscina de 25 metres on es veuen coses molt interessants i els nostres nedador@s es troben molt còmodes després d'haver començat a competir en piscina llarga.

És per aquest motiu que animem als nostres esportistes a preparar-se de valent per aquest dissabte perquè estem segurs que s'aconseguiran bones marques i bones actuacions en general. Es nedaran proves de 100 i de 200 de cada estil més els 200 estils, i la jornada finalitzarà amb els relleus de 4x50 lliures.

Molta sort a tothom i esperem que poguem gaudir d'una gran competició.




No hay comentarios:

Publicar un comentario