Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 10 de noviembre de 2015

2ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

El proper diumenge 15 de novembre a les 10.00, donarà inici la 2ª jornada de lliga catalana alevina a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Una competició on els nostres nedador@s alevins hauran de competir en diferents proves i relleus per tal de posar en pràctica les seves evolucions i aprendre amb cada experiència nova que se'ls hi planteja.

Mica en mica aniran apareixent noves proves a nedar i esperem que tots ells puguin fer el millor paper possible dintre de les seves possibilitats. Volem destacar la importància que té aquesta etapa com a formativa pel futur, i ens haurem de fixar més en com es fan les coses i les experiències individuals de cadascú abans del resultat final mesurat en temps o posició d'arribada.

Molta sort a tothom i lluiteu per fer una bona jornada i per estar a la futura final del mes de Maig.No hay comentarios:

Publicar un comentario