Seguiment per correu electrònic

IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 4 de noviembre de 2015

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS A SANT ANDREU

El proper dissabte 7 de novembre comencem una nova edició del Circuit Català de trofeus. El CN Sant Andreu organitza la primera etapa a la seva piscina de 25 metres i serà en 2 sessions (sessió matí i sessió tarda).

Els nostres nedador@s absoluts i júniors començaran a preparar les seves proves específiques pels campionats d'Espanya absoluts o bé pels campionats de Catalunya júnior i esperem poder veure les seves evolucions amb bones actuacions a cadascuna de les proves que nedin.

Portem fins a 24 nedador@s que participaran en aquesta primera etapa i lluitarem per ser un dels equips pioners dintre d'aquest circuit. Anirem a per les medalles a les diferents proves que tinguem opcions o bé per aconseguir posició de finalista i competir contra els millors

Una competició en piscina de 25 metres on els nostres nedador@s hauran de demostrar les seves habilitats tècniques per aquest tipus de piscina (sortides, viratges i explosivitat de moviments).

Esperem doncs poder gaudir d'una bona jornada de natació i continuar amb l'evolució dels nostres nedador@s.

Molta sort a tothom!


CONVOCATORIA

COM ARRIBAR AL CN SANT ANDREU (PISCINA 25m)

TIMING DE LA COMPETICIÓ


No hay comentarios:

Publicar un comentario