IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 10 de noviembre de 2015

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS A MANRESA

Després de l'exitós Circuit de Sant Andreu, és el torn del Circuit del CN Minorisa a Manresa. Serà el proper dissabte 14 de novembre i els nostres nedador@s del Primer Equip i alguns Júniors tornaran a competir amb els nedador@s catalans de màxim nivell. Una jornada llarga i molt dura on els nostres components nedaran 3, 4 i fins i tot 5 vegades al màxim nivell per tal de continuar amb la seva preparació específica pels propers Campionats d'Espanya Absoluts i Campionats de Catalunya del mes de desembre.

Esperem doncs tornar amb molt bones notícies de Manresa i tornar a repetir els èxits de Sant Andreu en la mesura que es pugui.

També és un bon moment per aplicar-se unes frases motivacionals que ens poden ajudar en la nostra preparació específica i el nostre dia a dia:

  • Frase 1: Quan no puguis ser millor que els demés, concentra't en ser millor que tu ahir. Aviat superaràs als demés. "Més que ahir i menys que demà".


  • Frase 2: Cometre errors no és problemàtic, ho estúpid és cometre'ls i no preguntar-te com evitar-los la propera vegada. "Aprendre d'un mateix".


  • Frase 3: Fracàs i èxit no són oposats. El fracàs te'l trobes pel camí a l'èxit i et prepara perquè l'èxit sigui més sostenible. "Ho important és en qui et converteixes"

Molta sort a tothom!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario