IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 2 de febrero de 2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN A TERRASSA

Des del divendres 3 al diumenge 5 de febrer se celebren els Campionats de Catalunya Open al CN Terrassa. El nostre Equip Absolut i Júnior participarà en nombroses proves per veure com van les evolucions de la nostra preparació d'aquest segon cicle. Un campionat amb nedador@s de moltíssim nivell on ens posaran a prova i veurem quants dels nostres nedador@s poden passar a les finals del la tarda i lluitar per les medalles.

Equip Absolut i Júnior
Seran tres dies intensos de natació competitiva on els nostres nedador@s hauran d'estar molt preparats per poder nedar totes les proves, recuperar-se, hidratar-se i alimentar-se perquè puguin estar a bon nivell durant els 3 dies.

Als matins es faran les eliminatòries i a la tarda les finals. Els nedador@s que no entrin a les finals tornaran a Mataró i la resta ens quedarem a Terrassa a dinar per preparar bé la tarda.

Molta sort a tothom i esperem tenir un gran Campionat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario