IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 17 de febrero de 2017

CAMPIONAT D'ESPANYA DE LLARGA DISTÀNCIA A MATARÓ


El dissabte 18 de febrer se celebra el Campionat d'Espanya de llarga distància en piscina (50 metres) a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Un campionat on es nedaran les distàncies dels 3000 metres per la categoria infantil i els 5000 metres per les categories júnior i absoluta.

Cartell del Campionat

El nostre representat serà en Guillem Pujol, que lluitarà per estar entre les primeres posicions i sobretot lluitarà per aconseguir les marques mínimes per poder optar a ser seleccionat als propers Campionats del Món d'aigües obertes a Budapest el pròxim mes de juliol. Per poder classificar-se a la prova de 5 km haurà de fer una marca igual o inferior a 54′ 50″00 i per la prova dels 10 km la marca és de 55′ 10″00.

Guillem Pujol


Serà una prova molt tàctica on en Guillem haurà de triar molt bé el ritme d'inici i no perdre'l durant la prova i si pot, augmentar el ritme en el darrer tram.

Esperem tenir el caliu del públic assistent i que animi amb totes les seves forces per ajudar a en Guillem a aconseguir els seus objectius.

Molta sort Guillem!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario