IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 23 de febrero de 2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D'HIVERN


Del divendres 24 al diumenge 26 de febrer se celebren els Campionats de Catalunya Alevins d'hivern a les instal·lacions del CN Minorisa (Manresa). Després de les diferents jornades classificatòries, el CN Mataró ha classificat a 16 nedador@s (8 masculins i 8 femenins).

Equip Aleví del CN Mataró

Cadascú nedarà diferents proves, escollides estratègicament pels entrenadors, tenint en compte les habilitats individuals de cada nedador@ o bé per planificació a llarg termini i formació del nedador@.

Cal afrontar aquest Campionat com una prova on els nostres nedador@s es trobaran molt més nivell competitiu i ens servirà per valorar on estem respecte als millors clubs de Catalunya.

Cartell del Campionat

A part dels aspectes més tècnics i competitius, volem destacar la gran experiència que viuran durant els 3 dies. Competir al matí i a la tarda, dormir fora de casa, saber descansar a les nits i a l'hora de dinar, saber competir quan s'està a la piscina, etc. Un munt d'experiències que els ajudaran a créixer com a persones i com a nedador@s.

Molta sort a tothom i esperem que pugueu gaudir d'un gran Campionat de Catalunya!!!


CONVOCATÒRIA

INFORMACIÓ DEL CAMPIONAT

No hay comentarios:

Publicar un comentario